В разгара на битките на сцената на Гласът на България се

...
В разгара на битките на сцената на Гласът на България се
Коментари Харесай

Любо Киров с голяма издънка, грабнахте го мощно!

 В разгара на борбите на сцената на " Гласът на България " се развихри същинска стихия от страсти – от необикновено енергични и откачени осъществявания, до спиращи дъха, наелектризиращи и предизвикващи сълзи. Нови 11 двойки участници се изправиха един против различен във вокални дуели,.

Съперничеството сред Елена и Константин провокира голям брой мнения от недоволни фенове.

“Много желая хората да схванат какъв брой са скъпи двамата поотделно! ", сподели Любо Киров.

" Нещото, което най-вече обичам и ме кара да се усещам добре, окрилена, заредена – това е музиката! “, откровена от своя страна бе Елена!

В последна сметка Любо Киров избра да я резервира в своя тим и тя продължи напред.

Думата имат част от феновете, коментиращи във Facebook:

- Аман от шуробаджанащина! Мария Илиева наставник, тя и на двамата била бек вокал... от 100 кладенеца вода докараха. Да, пее доста хубаво, само че тя си е певица с кариера, в случай че до момента не е направила нещо… по този начин й било писано. Момчето заслужаваше късмет! И изобщо каква е тази мода и фикс идея в БГ да се вадят от нафталина де що пяло и свирило!

- Жалко за Константин, беше по-добър! Гласът му е неповторим! Не знам за какво Любо избра Елена...

- Любо, Любо… какъв глас изпусна! Рядко се чува толкоз бездънен, докосващ, мъжки глас! Елена може да е доста технична, но грам не допира! Докато Константин е друго равнище! Жалко и триумф на момчето!

- Любо продължава да губи верните хора за тима си! Първо, като отпрати Ден Ден, в този момент и Константин... нещо му куца в преценката...

- Любо, ти чуваш ли се? Да изпуснеш подобен луксозен, скъп, различим глас и С дълбока емоционалност? Това ти е второто фрапиращо неверно решение след Ден Ден. Константин направи това осъществяване да е толкоз мощно и прочувствено разтърсващо. Той. А не тя. Тя е технична, само че безлична.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР